liisu
11.11.2017 19:36
Tere, kas keegi kasutab My Star Plus glükomeetrit, sain selle alles hiljuti ja see näitab märgatavalt kõrgemaid näite võrreldes BG Stariga,Täpselt ei oskagi öelda, palju ta rohkem näitab, sest igakord on vahe erinev;) üks õhtu näitas BG STAR 8,3, MY Star10,8, täna hommikul BG sTAR 4,9, My Star aga 5,6.Mingit kontroll vedelikku kaasas polnud, kas pean seda apteegist muretsema?On kellelgi veel selliseid muresid olnud? Võibolla pean selle My Stary üldse ümber vahetama, sest ta ei ühendu ka mu telefoniga, kuigi bluetooth on sees.
ohooloom
RE: My Star Plus glükomeeter
12.11.2017 14:06
Üsna normaalne vahe, mõned masinad näitavadki nats rohkem kui teised.
Jeepu
13.11.2017 09:24
Mina olen saanud sama masinaga sama minuti sees eri näppudelt mõõtes vaheks ka 1,5 ühikut...
Samas MyStari ja CareSens masinatel, mis mul olemas on, pole erilist suurt vahet täheldanud, aga kuni ühik võib ikka vaheks tulla eri mõõtmistel.
Kontrollvedelikke pole mina kunagi kasutanud. Ei teagi, kas see vajalik on? Aparaadi juhendis vist ei nõuta vedelikuga kontrolli..
Mina olen jõudnud arusaamale, et väga täpset näitu ei saagi nendelt näpumasinatelt loota..
liisu
28.11.2017 12:17
Küsin veel, et kuidas teil My Star Plus on ühendunud telefoniga,ilusti?Mul ühendas lõpuks ära telefonia,aga kasu pole midagi sest miski pärast glükomeeter andmeid sinna edasi ei kanna.Ei tea milles asi?
Jeepu
28.11.2017 15:32
Ma praegu ei leidnud juhendist, kas on ka nõudeid telefoni op-süsteemile, et kui värske versioon peab olema. Mõnikord, kui on vanem Android näiteks, siis uuemad äpid ei pruugi töötada ilusti.
Teine asi on see, et mul ka tõrkus glükomeeter telefoniga suhtlema, aga siis ma tegin telefoni ja glükomeetri bluetooth paarituse hoopis telefoni seadetes otse (mitte glükomeetri äpis sees olles) ja siis hakkas andmeid võtma.
liisu
28.11.2017 23:19
Tegin ka telefoni ja glükomeetri paarituse telefonis,aga ikka andmeid ei loe, käisin ka telefoni esinduses selle murega ka sealt ei osatud midagi mulle öelda.,Suvel aktiivsusmonitori äpi võttis küll ilusti järgi,vb on praak lihtsalt.see MyStar.
Ulvi Tammer-Jäätes
29.11.2017 10:17
Palun võtke probleemi lahendamiseks ühendust firma esindajaga pr. Mai Müür , tel. 56951652