Alar Jäätes
25.05.2006 17:24
anonüümne #18875
25.05.2006 02:26
Mul oli sama kõsimus ja otsimise peale leidsin netist vist tootja lehe, mis on järgmine:
http://www.sweet-feet.net/index.asp?f=gcts
Eesti otsingust tuli aga välja antud toote müügikuulutus lehes Soov, kus oli juba foorumis mainitud e-mail:
KÜÜNESEEN?, Müük - Sisu: JALAD KORDA! ...kustutaud
Vot nii siis, et kogemused ja müük käsikäes ....
Lp. Foorumi külastajad ja firmaesindajad
Selle kohapeal oli EDA-ga kooskõlastamata firmareklaam.
Igasugune firmadepoolne kommerts sisuga tekst on lubatud ainult peale kooskõlastust EDA juhatusega.
Mob.: 5119001 (Ulvi Tammer)
e-post: eda[ät]diabetes.ee (asendage [ät] - @ märgiga)
Maksuvõlgnike reklaam on täiesti lubamatu.
www toimetaja
http://www.sweet-feet.net/index.asp?f=gcts
MAKSUDE SALDO
*** Maksude saldo näitab Maksuameti andmebaasi hetkeseisu reaalajas toimunud päringu alusel. ***
24.05.2006 seisuga on maksuvõlg 325 krooni
24.05.2006 seisuga on ettevõttel intressivõlg
nupskin
RE: küüned ja seened
21.06.2006 20:09
Ma olen ka enne seda kirjutanud, aga kirjutan veel, et mina saan oma igemeprobleemidele ammu leevendust Aloe Vera geeliga (enne oli Golden, ei tea, mis selle firma nimi nüüd on). Nagu natuke punetama või tunda andma hakkavad, määrin 3-5 õhtut ja korras.
Ei müü seda ise ega vahenda, vaid mulle soovitas hambaarst ja olen oma igemed sellega mitu aastat korda saanud. isegi kui hambad on loksuma kippnud.
Võin täpsustada, et antud Aloe Vera Geeli puhul on tegemist Golden Neo Life Diamite tootega. Olen ise seda kasutanud ja tean et ta on hea ja efektiivne. Kui kellelgi on huvi, siis on seda võimalik osta ka minu käest, kuna just nimelt tänu suhkruhaigusele hakkasin ka selle firma tooteid tarbima! Ühendust on võimalik saada helina@starman.ee aadressi pealt.
Tervitades,
Nupsic
nupskin
22.06.2006 09:15
LP. Ake!
Lugedes antud teemat põhjalikult, siis on siin ära toodud ka igeme ja hammaste probleemid. Oma eelmise vastuse alguses olen ka tsiteerinud ühte vastajat, kes on oma igemeprobleemidele Aloe Vera geeliga abi saanud. Kuna aga vastajal puudus otsene info firma kohta siis leidsin, et ehk on asjakohane ka teistele hädas olijatele infot jagada!
amunRa
07.05.2008 19:11
tere,küsimus ANONÜÜMSELE...kas se teeseen aitab ka sõrme seente vastu,ja kas saaksite täpsemalt rääkida sellest protseduurist,et kui kaua tuleb seda üldse teha,ja kas selle teeseene vee joomisest on ka kasu seente vastu???