HELO LX käekell

Foorumisse postitamiseks logi sisse või liitu kasutajaks
Kas keegi on kasutanud käekellasi mis mõõdavad suhkrut? Hinnad krõbed, aga vähemalt ei pea koguaeg midagi juurde ostma. http://www.ebay.co.uk/itm/HELO-LX-Wrist-Smartband-Fitness-and-Health-Monitor-with-Germanium-stones-set-box-/222455558519?hash=item33cb627177:g:vRsAAOSwSlBY23Lt
https://www.diabetes.ee/foorum/postitus/25780/helo-lx-kaeekell
RE: HELO LX käekell
See kell ei mõõda veel veresuhkrut. Vs mõõtmine on seisus "coming soon"
https://www.diabetes.ee/foorum/postitus/25782/helo-lx-kaeekell
RE: HELO LX käekell
Tohoh päris äge, no isegi kui veel ei saa siis äge on ikka, sest see hakkab ju küll kuidagi läbi naha mõõtma vs?
https://www.diabetes.ee/foorum/postitus/25783/helo-lx-kaeekell
RE: HELO LX käekell
See oleks jah kõva sõna. Väidetavalt hakkab see kell suhkrut mõõtma 4.kvartalis 2017
https://www.diabetes.ee/foorum/postitus/25795/helo-lx-kaeekell
RE: HELO LX käekell
Kell peaks ikka kella funktsiooniga olema ehk aega näitama. Tegu püramiid-turundusega -- https://www.businessforhome.org/2017/01/world-gn-introduces-helo-lx/ ja veresuhkru näitamine võibki lubaduseks jääda. Kolmsada doltsi on päris palju müüdava vidina eest. Sellise raha eest saab juba pädeva nutikella millega juba on võimalik kuvada VS näitu kellal CGM'i abil. Kui tahta sammu- ja pulsilugejat, siis odavama hind algab mõnekümnest eurost, mis lisaks näitab ka aega! :)
https://www.diabetes.ee/foorum/postitus/25801/helo-lx-kaeekell
RE: HELO LX käekell
Mitmed eri arendajad/tootjad arendavad hetkel seda torkimiseta suhkru mõõtmist. Loodetavasti tuleb lõpuks müügile ka. Kui lugeda erinevaid allikaid, siis 2018 peaks lõpuks midagi ka saadaval olema tava-inimesele. Hetkel arendavad seda laseri/valguse abil suhkru mõõtmist veel näiteks GlucoSense ja GlucoWise
https://www.diabetes.ee/foorum/postitus/25807/helo-lx-kaeekell
RE: HELO LX käekell
Ootame ja loodame siis koos! :) Alphabet'i konglomeraati kuulub ka meditsiiniettevõtteid, üks neist uurib konkreetselt kuidas diabeetikute elu lihtsamaks teha -> https://verily.com/projects/ Küll aga ei tasu pettuda, kui tulevik saabub pigem hiljem, kui varem ja pigem hoopis ootamatumal viisil.
https://www.diabetes.ee/foorum/postitus/25809/helo-lx-kaeekell
RE: HELO LX käekell
Tuli siin järgmine käekella lootus; http://www.pkvitality.com/crowdfunding/ Esmapilgul tundub nagu lootustandev olevat. All on paar valikut ja otsustasin et valin "Preorder now" ning tegin 99 eurise toetuse neile ära. Ehk siis kunagi (võibolla 2018-2019) saan 250 eurose kella selle eest. Ka saatmiskulu Pariisist on selle sees. Peale maksmist tuli korralik maksukinnitus ja siiani ei ole veel kahtlusi, et petuvärk oleks. Eks annan teada, kui kunagi peaks jõudma.
https://www.diabetes.ee/foorum/postitus/26050/helo-lx-kaeekell
RE: HELO LX käekell
Peaks ka vist ligi võtma, video oli küll tore!
https://www.diabetes.ee/foorum/postitus/26051/helo-lx-kaeekell
RE: HELO LX käekell
Mulle tundub, esimesena jõuab reaalse asjani Apple oma uue nutikellaga selle aasta sügisel. Siis tuleb lisaks kellale osta ka arvatavasti uus telefon - kokku ca 800-1000 eur. Kuigi asi on väga ahvatlev, olen otsustanud, et mina mingit sissemakset kuhugi ette ei tee ja seda iWatch-i ka kohe ei osta. Lasen asjal mõned kuud või kasvõi aasta laagerduda ja siis vaatan, kes millega tegelikult turule on jõudnud..
https://www.diabetes.ee/foorum/postitus/26055/helo-lx-kaeekell
RE: HELO LX käekell
Jeepu
14.06.2017 10:33
Kuigi asi on väga ahvatlev, olen otsustanud, et mina mingit sissemakset kuhugi ette ei tee ja seda iWatch-i ka kohe ei osta. Lasen asjal mõned kuud või kasvõi aasta laagerduda ja siis vaatan, kes millega tegelikult turule on jõudnud..
https://www.diabetes.ee/foorum/postitus/26055/helo-lx-kaeekell
Tubli! Normaalne inimene nii teebki. Mul aga kombeks nii lahmida ja vaadata mis juhtub. Olen korduvalt vastu näppe saanud, aga elu mind vist eriti ei õpeta. Lollidelt tulebki raha ära võtta! ;) Loodan siiski, et see raha läks vähemalt selle kella arendamiseks, mitte mõne suli taskusse ja me saame seda kella siiski kunagi näha.
https://www.diabetes.ee/foorum/postitus/26056/helo-lx-kaeekell
RE: HELO LX käekell
Arendajate toetamine on tänuväärne tegevus loomulikult. Ja mul ei olnud soovi kellegi valikut kritiseerida.. Aga ma soovin lihtsalt saada kunagi seadme, millele ei ole vaja teist sorti kallist telefoni või muid lisajubinaid hankida ega iga teatud päevade tagant defitsiitseid andureid vahetada. Ma kammin keskmiselt kord nädalas internetti läbi, et kas paistab juba lootuskiirt..
https://www.diabetes.ee/foorum/postitus/26057/helo-lx-kaeekell
RE: HELO LX käekell
Tervist, olen diabeetik olnud kokku juba 14 aastat ning otsinud pidevalt lahendusi kuidas lihtsustada tavaelu seoses selle haigusega.Ma olen selle kellaga otseselt kokku puutunud ja saan seda siin eestis turustama hakata, Juhuslikult kauaaegne tuttav tegeleb sellega taanis ning see toode levib juba laialt üle kogu maa. Toote väljamõtlejaks on sama inimene, kes tõi turule puutetundlikud ekraanid. See seade(käekell) suudab mõõta vererõhku, on aktiivsusmonitor, mõõdab hingamissagedust, pulssi ja veel palju muid funktsioone. Mis on kõige parem- sel on olemas SOS nupp , mida vajutades saadab see teate smsi inimese/inimeste telefonidele, kes on antud kellaga ühendatud ning automaatselt näitab gps selle kella asukohta ja isiku tervise andmeid läbi telefoni äppi ning selleks ei ole vaja osta mingit erilist telefoni , piisab täiesti tavalisest nutitelefonist. Aasta lõpus tuleb välja ka uuendused, mis näitab veresuhkurt ja alkoholi sisaldust veres. Kes soovib rohkem lisainfot siis saate minuga ühendust võtta e-maili teel : ervin.orgmets@mail.ee
https://www.diabetes.ee/foorum/postitus/26126/helo-lx-kaeekell
RE: HELO LX käekell
Kui see hakkab suhkrut mõõtma, olen kohe käsi. Kella praeguste funktsioonidega olen kursis..
https://www.diabetes.ee/foorum/postitus/26127/helo-lx-kaeekell
RE: HELO LX käekell
jah nii on, siis ostaks kindlasti, enne ei tunne vajadust =)
https://www.diabetes.ee/foorum/postitus/26130/helo-lx-kaeekell
RE: HELO LX käekell
Helo müüb ka igasugu esoteerilist jama kui on püramiidskeem. Otsisin kella mis veresuhkurt mõõdaks. See link tuli kohe esile. Sõber googeldades leidis: https://behindmlm.com/mlm-reviews/world-international-review-overpriced-helo-fitness-bands/?fbclid=IwAR2_sqtX30oV0kbvIQQSMkkf1RA1z9sOHVGnNSw5GrafHgZ_K6wuQaunQOY
https://www.diabetes.ee/foorum/postitus/27929/helo-lx-kaeekell
RE: HELO LX käekell
Tere, mu kallim, Palun, ma vajan teie kiiret vastust Do You Speak English? Saatsin sulle selle kirja juba, aga ma pole kindel, kas sa selle kätte said. Olen advokaat Mack Daniel. Võtsin teiega ühendust selle 9,5 miljoni dollari suuruse fondi asjus, mille on siin panka deponeerinud minu hiline klient, kelle nimi on teie, teie riigi põliselanik. lisateabe saamiseks vastake. Lisateabe saamiseks võtke minuga ühendust minu isikliku e-posti teel (mackdaniel848@gmail.com). raha saamiseks täpsema/suunalisema info saamiseks raha saamiseks Aitäh. Vandeadvokaat Mack Daniel.
https://www.diabetes.ee/foorum/postitus/28330/helo-lx-kaeekell

Viited